fredag, maj 12, 2006

och så...

…var det dags igen. Nya förväntningar, ny strimma av hopp.

Ska kolla hus i helgen.

Tänk om det här är något för oss? Tänk om det visar sig vara rätt ställe för oss. Tänk om det här är det vi letat efter och längtat efter.

Mäklaren verkar lika knäpp som de flesta mäklare; arrogant, nonchalant och dryg. Vi har dock lärt oss att bortse från det och ägna oss åt objektet istället.

Har lärt oss att ställa frågor och kräva in svar på dem innan vi ger oss av. Det har ju visat sig att mäklare ofta är ovilliga att berätta om ”detaljer” som faktiskt är av intresse; att granntomten är en industrifastighet eller att huset är både fuskbyggt och förfallet till exempel. Mäklarna har inte visat sig ha någon förståelse för att det känns hopplöst att åka 30-40 mil för att upptäcka en så´nt.

Har alltså sammanställt en neurotiskt lång lista som där vi kan bocka av de fällor vi gått i. Sen finns det alltid nya fällor, men de kan jag inte klura ut.

Håll tummarna. Igen. Tack.

Etiketter:

3 Comments:

Blogger Medelålders mode said...

Håller tummarna!
Skulle också vilja ha ett fritidshus men sån tur var har min mamma en sommarstuga vi kan åka till. Fast det kan bli lite jobbigt att bo ihop ibland.
Och maken blir ofta väldigt pigg på utflykter;-).

2:16 em  
Blogger Runt 40 said...

Tack - håll dem hårt så återkommer jag med rapport!

2:48 em  
Anonymous Anonym said...

Jag håller hårt hårt!

9:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home